May

Bizim Kütüphane Külliyat Okumalari projesi kapsamında, Cengiz Aytmatov-Ahmet Hamdi Tanpınar Panelini akademisyen konuğumuz Sayın Prof. Dr. Tarık ÖZCAN, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT ve Milli Eğitim Müdür yardımcımız Sayın Harun GÜNDÜZ’ün katılımlarıyla gerçekleştirdik.

May

Huzurevi ziyaretimiz. Büyüklerimiz çok sevindi ve çok mutlu oldular. Bizi görünce sevinçten ağladılar . Gözleri hep kapıda olanlar vardı. Bir teyzemiz, geldiğinizi duyunca koşarak geldim dedi. Çok mutlu olduk ama çok hüzünlü ayrıldık. İnşaAllah devamlı ziyaret edeceğiz. Böyle bir ziyaret ayarlandigi için başta Kürşat hocam olmak üzere cedes ekibine minnettarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması kapsamında,  "Yakın Çevremizi Keşfediyoruz" temalı dağ yürüyüşümüzü öğrencilerimizle birlikte coğrafya öğretmenimiz Ahmet Haşim Ay koordinesinde gerçekleştirdik. Zirveye çıkarak ve Türk bayrağı açarak etkinliğimiz tamamlandı.

Nis

Yeşilay Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Kompozisyon kategorisinde okulumuz 11.Sınıf öğrencilerinden Aleyna Dinçer İl birincisi olmuştur.Kendisini ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Çedes projesi kapsamında okulumuzda başlatılan Ramazan kardeşliği etkinliğinde 53 koli hazirlanip 13 bin nakit yardım yapıldı

Mrt

Hareketli Yaşam ve Obezite ile mücadele kapsamında hemşire Orhan DEMİR ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet OZAN koordinesinde 9.Sınıflara yönelik etkinlik düzenlendi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve Edebiyat öğretmeni Şahin Ölmez'in katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü programımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Afet'e hazırlık deprem tatbikatı Sivil Savunma Kulübü Başkanı öğretmenimiz Yusuf Zeytunluk koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Şbt

“Oku-Yorum, Yazı-Yorum” Projesi ELAZIĞ İl Paneli Okulumuz Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi Koordinatörlüğünde Cemil Meriç Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şbt

Okul rehberlik öğretmeni tarafından 9.sınıflara rehberlik ısınma oyunları etkinliği yapıldı

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Kübra KAYA tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı konusunda rehberlik semineri yapıldı .

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında okulumuzda Bilgi yarışması, Kermes, Resim Boyama, Gezi, Hitabet, Kitap okuma, Yetenenek saatleri gibi etkinlikleri gerçekleştirildi.