Sayın velimiz;

Okulumuz okul aile birliği genel kurulu toplantısı 18.10.2023 Çarşamba Günü saat 15.00’da yapılacaktır. Katılımınız bizi onurlandıracaktır.

Haz

Okulumuz için tasarlanan okul logosu başvurumuz Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanmış ve Tasarım Tescil Belgesi verilmiştir.Çalışma ve emeklerinden dolayı öğretmenimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ahmet BULUT'a teşekkür ederiz. Yeni logomuzun okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

May

Devamsızlık muafiyeti sağlanan öğrencilerin herhangi bir dersten ikinci dönem puanı oluşmaması durumunda birinci dönem puanı yılsonu puanı olarak kabul edilecektir. 2- ilgi (d), (e) ve (f) yazılar ile devamsızlık muafiyeti sağlanan öğrencilerden 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde herhangi bir dersten ikinci dönem puanı oluşanların, o dersten yılsonu puanı her iki dönemin ortalaması alınmak suretiyle belirlenecektir. Ancak öğrencinin bir dersten ikinci dönem puanının birinci dönem puanından düşük olması durumunda yılsonu puanının belirlenmesinde birinci dönem puanı esas alinacaktir.

Nis

Manas Şiir Günleri kapsamında, okulumuz  öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları

"Cumhuriyetimizin 100. Yılına Saygı" toplantısını 1 Nisan 2023 Cumartesi günü Manas Yayınevinde gerçekleştirdiler.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serap Tapan'ın başkanlık yaptığı bu anlamlı programa, Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Buran da onur konuğu olarak katıldı.

Mehmet Akif Ersoy, Yahya Kemal, Ziya Gökalp, Ömer Seyfettin, Süleyman Nazif, Halide Edip, Cahit Sıtkı, Mehmet Emin Yurdakul, Nazım Hikmet, Arif Nihat Asya, Hüseyin Cahit gibi edebiyat tarihimizin büyük şahsiyetlerinin anıldığı programa okulumuz öğrencileri: Yavuz Selim Demir, Halil Güneş. Esma Nur Kaya, Ubeyde Hasan Tokmak, Talha Aydemir, Zeynep Serin, Çilem Sıla Kılıç, Aleyna Umay, Sevde Hacıbekiroğlu, Nisanur Öztürk, Ayşegül Demirant katkı sağladı. Programda Elazığlı mahalli sanatçılarımız Osman Bulut ve Fethi Ahmet Deniz tarafından Harput Musikisinin seçkin örnekler seslendirildi.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılına Saygı" toplantısı 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 11.00 de Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanmıştır.

Nis

Manas Şiir Günleri Programı - 9 Nisan Pazar günü Saat 11.00'da Kanal Fırat'ta yayınlanacaktır. Cumhuriyetimizin 100.Yılına saygı temalı program okulumuz Edebiyat öğretmeni Serap Tapan ve öğrencileri tarafından hazırlanmıştır.  Tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimizi izlemeye davet ederiz.

Mrt

Anadolu Mektebi projesi yazar okumaları kapsamında Mustafa Kutlu paneli gerçekleştirildi.

Mrt

Psikososyal Destek Eğitimleri Kapsamında Pansiyonumuzda Etkinlikler Düzenlendi.Rengârenk  ısınma oyunları,Görünmez hedef oyunu etkinlikleri hazırlayan organize eden Rehber Öğretmenimiz Kübra Ispartalıoğlu hocamıza,  etkinliklere katılım sağlayan Reyhan KARAOĞLAN,Mehmet OKUR  ve Engin DENİZ Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Psikososyal eğitim -deprem konusunda öğrencilere bilgilendirici eğitim sunusu yapıldı.