Ara

Kudüs, Filistin ve Direniş Temalı Konferansımız Diyanet Başkanlığında İmam Hatip olarak görev yapan Sayın Ali KILIÇ tarafından gerçekleştirildi.Kendilerine güzel sunumları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okul rehber öğretmenimiz Kübra kaya tarafından 9.sınıf öğrencilerine yönelik teknoloji bağımlığı konusunda bilgilendirici sunu yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesinde Safahat Okumaları faaliyetleri kapsamında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve edebi kişiliğini eğitimci yazar Enes Arslan öğrencilerimizle sohbet programı gerçekleştirdi.

Ara

1.dönem veli toplantısını 12 Aralık Salı günü saat 15:20/17:20 saatleri arasında yapılacaktır.Tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca düzenlenen il geneli liseler arası münazara yarışmasında okulumuz Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi ilk turda Hıdır Sever Anadolu Lisesini yenerek bir üst tura katılma hakkı elde etti.

Kas

Vefatının 85.Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

İlimiz Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen  "Bir Bilenle Bilge Nesil" temalı kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Efnem ÖZTÜRK "İçimde AVM Var" adlı kitap ile il birincisi, Zahide YILDIRIMDİNÇ ise "Hay Bin Yaksan" adlı kitap ile ikincilik ve para ödülü kazanmışlardır.Öğrencilerimizi ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Çiğdem ÇELOĞLU'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. Başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

ATATÜRK'ÜN İZİNDE 100. YIL

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinliklerinin 3.gününde Cumhuriyet Konserimizi Konuğumuz Sayın Mustafa ÖZTÜRK’ün seslendirdiği birbirinden güzel türkülerimizle gerçekleştirdik. Mustafa ÖZTÜRK’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlaması kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında bugünkü etkinliğimiz, İnönü Üniv. Tarih Bölümü Öğrt.Üyesi Sayın Doç.Dr. Murat Öztürk moderatörlüğünde panelimizi gerçekleştirdik.

Panelimize teşrif ve katkılarından dolayı Sayın Doç.Dr.Murat ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz. Emeği geçen Okul Müdürümüz Yetgin ER'e , öğretmenlerimiz Serap TAPAN, Fethi ATEŞ, Yakup ÖZGÜL, Mehmet DEMİRTAŞOĞLU, Ahmet BULUT'a ve öğrencilerimiz Talha AYDEMİR, Firdevs Nida GEYİK, Ilgın Melek UÇUK, Münir Emre YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

MODARATOR:  DOÇ. DR. MURAT ÖZTÜRK

İNONÜ ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ ÖGRETİM ÜYESi

PANELiSTLER

TALHA AYDEMIR: Türk Tarihindeki Yönetim Anlayışları

F. NIDA GEDIK: Cumhuriyet nedir? Cumhuriyet yönetimi ve özellikleri

MÜNIR EMRE YILDIRIM: Cumhurıyete Giden Yol

ILGIN MELEK UÇUK: 100. Yılında Cumhuriyet  Türkiyesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları etkinliklerimizin ilk günü Resim Sergimizle başlamış olup, emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mehmet SAĞLAM ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimiz'in 100.Yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan etkinliklerimize tüm veli, öğrenci, öğretmenlerimiz davetlidir.

Ekm

Okulumuzda İl milli Eğitim Müdürlüğü ile  koordineli bir şekilde eşzamanlı olarak deprem ve nükleer saldırı tatbikatı yapılmıştır.Sivil savunma kulübü öğretmenlerimizden Yusuf ZEYTUNLUK ve Kimya öğretmenimiz Murat DEMİROL tarafından olası bir deprem veya nükleer saldırı durumunda yapılması gerekenler konusunda öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Ekm

26.Hazar Şiir Akşamları Sezai Karakoç Anısına düzenlediğimiz " İnsan Sevgisi" konulu panelimize Kırgızistan'dan katılan YKYLAS OLJAY, İNTİQAM CEVAŞİR, ALİMOV İSMAİLOV İle Manas Yayınevinden Serhat KABAKLI yazar ve şairşerimiz konuğumuz olmuştur.Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.